Allan Bo Band og The Ray Charles Connection

 

Allan Bo Band kan ikke tilbyde Count Basie, Thad Jones, Quincy Jones eller Ray Charles live på scenen, når bandet spiller, men hvis man kan lide den musik, som de står får, så går man ikke forgæves til en koncert med bandet.

 

Bandet forener respekten for den klassiske jazz og for de kendte jazzhelte med vor egen tids jazzmusikeres musikalske udtryk. Der bliver givet god plads for alle bandets medlemmer til den personlige udfoldelse som solist.  Og det er naturligt, da musikerne i Allan Bo Band hører til blandt de bedste i genren.

 

Besætningen i Allan Bo Band: Trompet: Henrik Bolberg - Trombone: Steen Hansen - Altsax: Johan Bylling - Tenorsax: Jesper Løvdal - Baritonesax: Ed Epstein - Guitar: Bjarne Roupé - Piano: Ole Kock Hansen - Trommer: Roger Berg - Bas og Vokal: Allan Bo.

 

Allan Bo Band præsenterer en afbalanceret blanding af præcision og hjerteblod i arrangementerne, og den 9-mands besætning giver publikum mulighed for at fornemme både den velkendte big band sound og den mindre besætnings lethed og elegance.

 

Ray Charles har med sine talløse koncerter, pladeudgivelser og Grammys præget jazz, R&B og andre genre gennem en menneskealder. Han er derfor til stor inspiration, når der skal sættes et koncertprogram sammen. Så Allan Bo Band har udvidet sit koncertrepertoire med endnu flere af de numre som Ray Charles har glædet publikum med gennem tiden. Derfor: The Ray Charles Connection.

 

Allan Bo Band lægger vægt på kontakten med publikum. Dels ved repertoirevalget, og dels ved at Allan Bo anvender sin radioerfaring til at krydre koncerterne med lidt snak om musikken og med små jazzanekdoter.

 

De seneste 20 år har Allan Bo Band haft koncerter i Skandinavien på jazzklubber, ved festivaler, TV og radio samt i Tivoli i København.

 

Velkommen til den næste koncert med Allan Bo Band

A

Allan Bo