Duke, mig og alle de andre

Beretninger, betragtninger og løgnehistorier fra et halvt århundrede med musik.

Et foredrag med masser af billeder, musik og videoer.

Allan Bo

Efter et halvt århundrede som musiker i næsten alle genre, men med hjertet hængende ved jazzmusik, så hober historierne sig op.

Der er både de interessante, de spændende, de rørende og selvfølgelig masser af de morsomme - og nogle af dem er også sande. Og de historier dem vil jeg gerne dele med jer. Både jer som selv har været med i mere end det sidste halve århundrede, og med yngre tilhørere.

-

Da jeg har rundet de 70, så burde jeg være gået på pension, men savsmuld og gamle cirkusheste! Ja, jeg har faktisk historier lige fra Cirkus Benneweis og til samspil med Ben Webster, fra koncerter fra Baku i Aserbajdsjan til Sønderstrømfjord på Grønland, fra kontrakter på de fineste natklubber og til de små luskede jazzværtshuse, fra revy og teater til TV-shows etc....

-

Men I får ikke kun de private musikeranekdoter, men også historier om de store jazzhelte: Duke Ellington, Count Basie, Ben Webster, NHØP, Sven Asmussen etc. Og alle historierne vil fra start til slut blive fulgt op af et show på storskærm med masser af billeder, videoklip og levende musik.

Præsentationen kan vare f.eks. 60 minutter, men kan gøres både kortere eller længere - med eller uden pause.

-

Duke, mig og alle de andre kan bookes via e-mail på denne e-mailadresse ab@denswingendeorg.dk eller via mobiltelefon 42 44 66 60 og fastnet 43 44 66 60.

-

Jeg håber, at vi ses til en festlig stund i musikkens tegn.

-

Keep swinging!